Team Toegang Wmo

Per 1 april 2021 is Sociale Teams gewijzigd naar Team Voor Elkaar en Team Toegang Wmo. De nieuwe werkwijze krijgt in de komende maanden verder vorm.

De gemeente zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De gemeente geeft ondersteuning thuis via de Wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deventer wil dit dicht bij u in de wijk organiseren. Daarvoor zijn er de volgende teams:

Teams Voor Elkaar

In de gemeente Deventer zijn er 9 teams Voor Elkaar. Ieder team bestaat uit professionals van De Kern, MEE IJsseloevers, Raster en Solis. Het team zet zich in voor een fijne wijk, waar iedereen de kans krijgt om te leren, talenten en idee├źn te ontwikkelen en waar aandacht is voor elkaar.

Kijk op www.voorelkaarteamsdeventer.nl voor meer informatie. U vindt Voor Elkaar in uw wijk op de kaart door uw postcode in te vullen.

Team Toegang Wmo

Het team Toegang Wmo bestaat uit professionals van de gemeente Deventer. Bij Team toegang Wmo kunt u terecht voor ondersteuning om thuis te blijven wonen. Welke ondersteuning u krijgt hangt af van uw situatie.

Team Toegang Wmo is zowel voor inwoners als verwijzers per e-mail bereikbaar via toegangwmo@deventer.nl of telefonisch op
0570 - 69 53 99. Voor meer informatie over de ontwikkelingen kunt u lezen in het nieuwsbericht van gemeente Deventer.