Samenwerking sociale teams en WijkWinkel

Vanaf dinsdag 20 september kunnen inwoners van de binnenstad vrijblijvend voor vragen en advies op het gebied van financiën, administratie, wonen, opvoeding, werk, vrije tijd, zorg en ondersteuning terecht bij de Buurttafel Binnenstad. De Buurttafel Binnenstad is een initiatief van sociaal team Binnenstad en De Hoven, Wijkwinkel en Carinova Thuisadministratie.

Logo Wijkwinkel
Logo Wijkwinkel

‘Met de Buurttafel Binnenstad hopen we het mensen makkelijker te maken om even binnen  te lopen en een vraag te stellen’, legt Maddi de Munnik van de Wijkwinkel uit. ‘Met de aanwezigheid van een medewerker van het sociaal team, Carinova Thuisadministratie, Wijkwinkel en vrijwillige coaches is veel kennis aan tafel aanwezig. Maar mensen zijn ook van harte welkom voor een praatje, ideeën voor de binnenstad of gewoon een kop koffie.’

De Buurtafel Binnenstad is vanaf 20 september geopend op dinsdagochtenden van 9.30-11.30 uur en op donderdagmiddagen van 13.30-15.30 uur in de Bibliotheek Centrum op de eerste verdieping. Buiten deze tijden kunnen mensen met hun vragen terecht bij de Wijkwinkel Centrum, Brink 70. Voor openingstijden zie www.wijkwinkeldeventer.nl of via tel. 0570-675704 of email wijkwinkel@obdeventer.nl