‘Aan tafel bij’ zet Deventenaren in de schijnwerpers

Hoe vergaat het inwoners van Deventer in verschillende levenssituaties? Wat is hun beperking of hun probleem en hoe en bij wie hebben ze zorg en ondersteuning geregeld? Wat hebben ze zelf gedaan om hun probleem op te lossen en wat is hun kracht? In september start Deventer Radio en Televisie (DRTV) met de zesdelige serie ‘Aan tafel bij….’.

De zes TV- en radioportretten hebben elk een eigen thema. De DRTV zendt deze van september 2016 tot en met februari 2017 maandelijks uit. In de eerste uitzending staan autisme en dagbesteding  centraal. Deze wordt uitgezonden op 6 september om 19.00 uur en wordt herhaald om 21.00 en om 23.00 uur. Op 15 september tussen 17.00 en 18.00 uur is er ook een live uitzending via de radio.

Bekijk de eerste aflevering