Contact

Om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, zijn er beperkende maatregelen van kracht. Dit betekent dat alle inloop mogelijkheden van de sociale teams zijn gestopt, in ieder geval tot 6 april 2020.

Bij vragen kun je contact opnemen met je contactpersoon van het sociaal team of bellen met het algemeen nummer: 0570 - 69 53 99. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. U kunt ook mailen met info@socialeteamsdeventer.nl.

Sociale Teams Deventer zijn te bereiken via één centraal e-mailadres en één centraal telefoonnummer:

  • e-mail: info@socialeteamsdeventer.nl
  • telefonisch: 0570 695399, maandag tot en met donderdag van 9.00 t0t 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur
  • op het spreekuur: u kunt zich melden via een medewerker tijdens spreekuren. U vindt het spreekuur in uw wijk op www.socialeteamsdeventer.nl/mijn-wijk
  • U kunt uw vraag of melding ook doorgeven op het meldingsformulier (pdf, 80 KB). Dit formulier ligt ook bij het sociaal team in uw wijk.

Sociaal team in uw wijk

  • bekijk de kaart met de sociale teams Deventer. Als u uw postcode of adres invult dan vindt u het team in uw wijk.

Heeft u een algemene vraag?

Voor vragen over stages, vacatures of voor algemene informatie over de sociale teams kunt u contact opnemen met Astrid Nienkemper, e-mail: a.nienkemper@deventer.nl.

Acquisitie zorgaanbieders

Acquisitie door zorgaanbieders wordt niet op prijs gesteld. U kunt uw organisatie voor bewoners en sociale teams kenbaar maken op www.deventerwijzer.nl.

Voor vragen kunnen zorgaanbieders contact opnemen met Natasja Smit, e-mail: n.smit@deventer.nl. Als relatiebeheer is zij uw eerste aanspreekpunt.