Werken bij

Werken bij de sociale teams is heel afwisselend. Het sociaal team bestaat uit professionals met diverse achtergronden en ervaringen. Bijvoorbeeld maatschappelijk werk, buurtwerk, financiën en schulden, wijkverpleging en wmo-consulenten. Elk sociaal team heeft zijn eigen wijk met een eigen dynamiek.

Wil jij het sociaal team versterken met jouw talent(en), ervaring en enthousiasme? Fijn! Regelmatig zoeken wij medewerkers, (HBO) stagiaires en vrijwilligers.

Kijkje in de keuken

Ben jij benieuwd hoe het is om in een sociaal team te werken? Op verzoek van velen geven wij 2 keer per jaar een kijkje in de keuken. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Astrid Nienkemper via a.nienkemper@deventer.nl.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. 

Wil je een open sollicitatie sturen? Richt je motivatiebrief en CV aan Astrid Nienkemper: a.nienkemper@deventer.nl.

Stages

Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij de sociale teams? Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van stagiaires? Wil je meer weten over het stage lopen? Kijk dan op de pagina Stage lopen

Wil jij graag ervaring opdoen en stage lopen bij een sociaal team? Stuur een motivatiebrief met CV naar Astrid Nienkemper: via a.nienkemper@deventer.nl. Let hierbij op onderstaande planning:

  • januari tot en met april: insturen stageverzoeken
  • mei: selectie stagiaires
  • september: start stages

Vrijwilligers

De sociale teams kunnen altijd wel vrijwilligers gebruiken. Wil jij je inzetten voor anderen in je buurt? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  • Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar het sociaal team bij jou in de buurt.
  • Via Mijn talent kun je aangeven wat je graag voor een ander zou willen betekenen.
  • Je kunt ook contact opnemen met de Vrijwilligers Centrale Deventer:

Telefoonnummer: 0570 – 615 805
E-mailadres: informatie@vcdeventer.nl
Website: www.vrijwilligersstad.nl